Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδων στις μέρες μας έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις. Πλέον προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες. Στόχος μας η προώθηση της επιχείρησής σας και η αύξηση των πωλήσεων σας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει το διαδίκτυο.

Στόχος είναι η δημιουργία μίας «έξυπνης» ιστοσελίδας η όποια θα προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά της (μενού, εικόνες, κείμενο) ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής του χρήστη.

CMS JOOMLA, WORDPRESS, DRUPAL

Στην κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε το CMS, γνωστό και ως «Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου». Κυριολεκτικά σας επιτρέπει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε, να διαγράψετε εικόνες και να επεξεργαστείτε τα κείμενα στην ιστοσελίδα σας.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες χαρακτηρίζονται από μεταβλητό περιεχόμενο, το οποίο τροποποιείται από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το σύστημα διαχείρισης μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι αυτό που ρυθμίζει τη σωστή λειτουργία, αναβάθμιση και δημιουργία νέων σελίδων, ώστε σταδιακά η σελίδα να μεγαλώνει και να εμπλουτίζεται.

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ένα σύνολο σελίδων που χαρακτηρίζονται από στατικό – αμετάβλητο περιεχόμενο οποιαδήποτε μορφής. Ο όρος στατικό δεν δηλώνει ότι δεν αλλάζει το περιεχόμενο της σελίδας, αλλά ότι δεν αλλάζει εύκολα από τρίτους, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.